Klarstein Delicatessa 90 Flex, Beépített Indukciós Főzőlap, Indukció, 5 Zóna, 7000 W, Egyedülálló

Klarstein Delicatessa 90 Flex, beépített indukciós főzőlap, indukció, 5 zóna, 7000 W, egyedülálló

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Főzőlapok
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:189490.00 Ft
Klarstein Delicatessa 90 Flex, beépített indukciós főzőlap, indukció, 5 zóna, 7000 W, egyedülálló 4,25 (85%) 23 vélemények

Egyszerűen rugalmas főzés: a Klarstein Delicatessa 90 Flex indukciós főzőlap minimális áramszükséglettel teszi lehetővé a főzést optimális helykihasználással. Kombinálja a műszaki inovációt a luxuskinézettel és üvegkerámia felületével új fényt ad a konyhasornak.A Klarstein Delicatessa 90 Flex beépített főzőlap öt főzőlapot kínál 7000 W összteljesítménnyel, amelyek az egyes főzőlapokon 3 x 2000 W és 2 x 1500 W-ra vannak szétosztva - ennek köszönhetően a fazekak és serpenyők tartalma csúcsidő alatt fog elkészülni.  Mindemellett a VarioHeating funkció segítségével mindkét baloldali, ill. főzőzóna egy flexi zónában egyesül: az edény nagyságának a felismerése funkciónak köszönhetően maximális rugalmassággal alkalmazkodik az elhelyezett fazekak, serpenyők vagy üstök nagyságához, így felmelegszik az olyan nagyméretű edény is, amelyik nem fér el egy főzőfelületen. Az egyik oldalon a Delicatessa 90 Flex berendezés tényleg csak az adott edény számára szükséges energiát használja ki, a másik oldalon lehetővé teszi bármilyen nagyságú edény vagy serpenyő használatát. Az egyes főzőfelületek valamint a flexi főzőfelület telesítményét önállóan lehet szabályozni, sőt rendelkeznek ThermoBoost funkcióval, amely növeli a teljesítményt gyors felmelegedés céljából 3500 W-ra. A Klarstein Delicatessa 90 Flex üvegkerámia főzőlap egyszerűen irányítható beépített SenseControl érintőképernyős panel segítségével a teljesítmény touch-to-slide vezérlésével az ujj csúsztatásával a felületen és digitális kijelző segítségével. Így sem a kapcsolók sem a szabályozó gombok nem bontják meg a konyhasor felületét. A teljesítményen kívül az időzítőt is be lehet programozni akár 99 percre külön minden főzőlapnak. Az időzítő a beállított idő elteltével vagy kikapcsolja a főzőlapot vagy hangelzést ad ki.  Hogy minden simán menjen főzés közben, a Klarstein Delicatessa 90 Flex beépített főzőlap biztosítékok széles skálájával van ellátva. A túlmelegedés elleni védelem automatikus kikapcsolással akkor aktiválódik, ha a főzőlap túlságosan forró. Az EcoThermal Control elven alapuló megmaradó hő kijelzője nemcsak arról tájékoztat, hogy a kikapcsolt főzőfelületek még forróak-e. Energiamegtakarítás céljából lehetővé teszi a főzést a megmaradó hő segítségével. A ThermalRecall funkció megjegyzi a beállított hőmérsékletet és felhasználja, ha a főzés folyamata rövid időre meg lett szakítva és később folytatni szeretnénk. Ezenkívül aktiválni lehet a gyerekzárat is, hogy védelmet nyújtson a főzés beállításának akaratlan megváltoztatásával szemben. A kinézetre nagyon vonzó Klarstein Delicatessa 90 Flex indukciós főzőlap könnyen karbantartható üvegkerámia felülete játszva illeszkedik minden konyhába - legyen az hagyományos vagy modern. A főzőlap telepítéséhez szükséges anyag része a küldeménynek.     

Indukciós főzőlapok háztartási cikkek | főzőlapok klarstein delicatessa 90 flex, beépített indukciós főzőlap, indukció, 5 zóna, 7000 w, egyedülálló!
© 2021 Szerviz információk